Telefon: 08-510 264 25

Takskottning i Stockholm

Takskottning i Stockholm

Vi erbjuder takskottning på högre höjder

Klätterapan AB är ett företag som har säte i Täby i Stockholm. Våra trädfällare, arborister och hantverkare är välutbildade och de har en mångårig och gedigen erfarenhet av att utföra de tjänster vi erbjuder dig som kund.

Vi är specialiserade på enkel och avancerad trädfällning, stubbfräsning, industriklättring och takskottning i Stockholm. Våra anställda har genom åren samlat på sig gedigna erfarenheter kring att skotta tak och vi erbjuder en tjänst som anpassas efter dig som kund med dina personliga önskemål och behov.

Takskottning kräver precision och vi utför arbetet på alla typer av lokaler och fastigheter oavsett driftsform. Klätterapan AB erbjuder takskottning på högre höjd och vi vill att du som kund ska känna dig trygg och säker när du väljer att vända dig till oss med dina personliga önskemål och behov.

skottatak

Gediget utbud av referenser inom takskottning

Vi har genom åren samlat på oss ett gediget utbud av referenser och vi har sedan 2001 ingått säkra och mångåriga kontrakt med fastighetsägare, företag och organisationer.

Exempelvis har vi på Klätterapan AB ingått kontrakt för att skotta tak med Drottningholm Slott, Naturhistoriska Riksmuseet, Haga slott och Ulriksdals Slott.Tidigare har vi även haft kontrakt med Stockholms Slott, Kungliga Hovstallet, Dramaten, Musikmuseet, Nationalmuseet och mindre bostadshus och industrifastigheter.

Vi har sedan 2001 erbjudit tjänster inom takskottning och du som kund är välkommen att kontakta vår arbetsledare Micke Fogelquist för mer information om Klätterapan AB och vi tjänst inom takskottning.

Skotta tak med stil

Vi erbjuder företag, organisationer, föreningar och privatpersoner takskottning på vinterhalvåret och du som kund är välkommen att kontakta oss för offert och för att senare ingår ett avtal som sträcker sig året ut. Vi utför takskottning på kontrakt och du som kund är välkommen att kontakta oss för att ta fram ett kontrakt som är anpassat efter dig som kund och dina personliga önskemål och behov.

Klätterapan AB är ett lite mindre företag med säte i Täby och vi har arbetat fram en tjänst inom takskottning och vårt mål är att du som kund ska känna dig säker och professionellt omhändertagen när du vänder dig till oss.

Takskottning är ofta något som under vinterhalvåret blir en börda för många och vi är ett företag som vill finnas där för dig som känner att takskottningen är något som tynger dig. Du är välkomna till kontakta oss för en offert och vi ska på bästa sätt bemöta dig som kund för att underlätta och förbättra levnadsstandarden i din fastighet under vinterhalvåret.

Vi skottar tak på Drottningholms Slott och vi har genom åren gått från att skotta tak på mindre fastigheter och lokaler till att skotta tak på några av Stockholms största och mest eftertraktade byggnader.

takskottning

Kontakta oss för en kostnadsfri offert