Telefon: 08-510 264 25

Stubbfräs hos Klätterapan AB

Stubbfräs hos Klätterapan AB

Klätterapan AB utför stubbfräsning

Klätterapan AB är ett företag som har nära kontakt med lokalsamhället, våra arborister är professionella och välutbildade och vi är specialiserade inom avancerad eller enkel trädfällning. Utöver trädfällning erbjuder vi stubbfräsning med vår egen stubbfräsning som är en stark och effektiv stubbfräs av den senaste modellen.

Vi erbjuder oss att ta bort stubbar i din trädgård och våra trädfällare har en gedigen erfarenhet av stubbfräsning. Du som kund kan kontakta oss för en kostnadsfri offert så ska vi på Klätterapan AB ta fram ett kostnadsförslag som passar dig som kund med dina personliga önskemål.

Ingen trädgård är den andra lik och därför har våra professionella trädfällare kunskaper och erfarenheter kring att anpassa vår tjänst efter hur just din trädgård ser ut.

Stubbfräs

Ta bort stubbar med stil

Klätterapan AB har säte i Täby och vi verkar i hela Stockholm med omnejd. Vi är specialiserade på att anpassa vår entreprenad efter kundens egna personliga önskemål och behov. Vi utför stubbfräsning på privata eller kommersiella tomter och områden och om du som kund har en eller flera stubbar som står på fel ställe är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi har en gedigen maskinpark för att erbjuda dig som kund en så bra och effektiv tjänst som möjligt till ett så bra pris som möjligt. Vår stubbfräs har vattenfyllda hjul för din gräsmatta så att den ska vara så skonsam som möjligt mot din trädgård. Har du som kund speciella önskemål kring hur vi ska utföra vår entreprenad är vid välkommen att kontakta vår arbetsledare och administrativa chef Micke Fogelquist på telefonnummer 072-862 59 22.

Klätterapan AB erbjuder tjänster och entreprenader inom stubbfräsning och vi erbjuder en tjänst som anpassas efter dig kund och efter din trädgård.

Stubbfräsning och borttransport

Vi är ett företag som med vår mångåriga och gedigna erfarenhet arbetat fram en tjänst som utför stubbfräsning med borttransport och eventuell ny plantering. Genom åren har vi blivit kontaktade av mängder med kunder som haft en eller flera stubbar de stört sig på i sin trädgård men som inte tagit tag i att kontakta någon som kan ta bort dem.

Många kunder är även oroliga för att borttagningen av en stubbe på ett eller annat sätt ska skada resterande del av trädgården. Klätterapan AB har goda möjligheter och tidigare referenser av att utföra stubbfräsning på ett sätt som inte skadar din trädgård eller omkringliggande buskage. Vi har efter många år handplockat en stubbfräs som kan utföra tjänsten på ett snabbt, snyggt och effektivt sätt som inte skadar din gräsmatta eller andra delar av din trädgård.

Du som är kund hos oss har möjligheten att under hela processen ställa frågor och vi gör de förändringar och anpassningar som krävs i vårt arbete för att du som kund ska bli nöjd med att du valt Klätterapan AB för utförandet av tjänsten för att ta bort stubbar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert