Telefon: 08-510 264 25

Arborist i Täby

Arborist i Täby

Arborist Stockholm

Klätterapan AB med säte på Ritarslingan 11 i Täby är specialiserade på avancerad trädfällning i tätbebyggda områden. Våra arborister är professionella och välutbildade och de anpassar sina tjänster och utföranden efter dina behov. Vi genomför avancerad industriell klättring och våra hantverkare utför arbeten på tak och fasad på privata eller kommersiella fastigheter.

Klätterapan AB utför trädfällning, trädvård med arborist, vi skottar tak och vi erbjuder andra tjänster som behöver utföras på hög höjd. Du är välkommen att kontakta oss med dina personliga önskemål och behov så ska vi göra vårt bästa för att ta fram en tjänst som passar dig som kund.

Vi verkar i hela Stockholm med omnejd och vi har en mångårig erfarenhet inom trädfällning och vi anpassar oss efter dig som kund. Klätterapan AB har en mångårig och gedigen kunskap av att utföra arbeten på hög höjd, både enkla och mer avancerade.

Trädfällning i världsklass

Har du som kund ett träd som står illa till nära ditt eller nära din grannes hus? Klätterapan AB erbjuder trädfällning av alla olika slag och vi utför borttransportering, beskärning och ny plantering av nya träd. Våra trädfällare och arborister är utbildade av Skogsvårdsstyrelsen och de har en mångårig erfarenhet av att fälla träd bit för bit på ett säkert och effektivt sätt med stor precision.

Vi erbjuder vanliga traditionell trädfällning av mindre träd och vi erbjuder en tjänst som går ut på att våra trädfällare klättrar upp högst upp i trädet för att fälla trädet bit för bit från toppen. Våra professionella arborister verkar i Stockholm med omnejd och vi tar med vår mångåriga erfarenhet tagit fram en tjänst som utför hela arbetet på en gång.

Efter att vi utfört trädfällning erbjuder vi avverkning av omkringliggande sly med skotare och skördare och vi erbjuder borttransport av riset och av det som finns kvar av stammen efter att vi utfört sektionsfällning.

Våra arborister verkar i Stockholm med omnejd

Utöver att våra professionella arborister och trädfällare verkar i och omkring Stockholm så erbjuder vi oss även att utföra jobb i Stockholms skärgård. Vi har arbetat fram ett bra samarbete med Roslags Bryggan som erbjuder transport ut i skärgården.

Klätterapan AB är ett mindre företag som ständigt gör vårt bästa för att du som kund ska känna dig professionellt omhändertagen när du väljer att vända dig till oss med dina önskemål. Vi erbjuder oss att plocka ned katter som varit lite för självsäkra och vi har genom åren plockat ned många katter som fastnat högt uppe i träd.

Vi är specialiserade på avancerad trädfällning och Micke Fogelquist verkar som operativ arbetsledare. Du som kund är välkommen att kontakta Micke på 072-862 59 22 eller via mejl på micke@klatterapan.se.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert